Постови

Приказују се постови за децембар, 2018

30.12.2018

Danas smo se uglavnom spremali za novu godinu, spremali jela itd. Ja sam mami pomagala da spremi oblande, dodavala sam joj sastojke iz frižidera,a onda pojela ostatak čokoladnog fila. Bilo je bas ukusno. Dosla je kod nas nasa baka i odlučila je da spremi sarmu, u isto vreme mi je donela poklon za novu godinu! Poklon su bili dva mala tiganja za palačinke, još jedan malo veći tiganj i mala kuklača. Bila sam baš zadovoljna poklonom. Uveče je moja mama dodala lampice na zid za dekor. Jedva cekam novu godinu 🌜.

30.12.2018

  Ovaj dan je bio običan, isti kao i prošli dan, noć, mrak, sunce, zvezde, mesec,jutro.     Moja sestra je opet ujutro išla na trening reprezentacije Beograda. Na sreću ovaj put me nije probudila. Ovog dana sam ustala malo kasnije nego inače,  ustala sam u  8:15. U toku dana došla mi je baka, zatim sam učila pola sata duže nego inače. Uveče sam se prošetala sa sestrom i mamom. Sada pišem ovo čak i ako me baš boli glava, ali to je za mene uobičajno.   Ovaj dan je bio isti kao i svaki drugi ali je bio, pa zanimljiv😁

30.12.2018

Danas sam ustao malo ranije nego obicno ustao sam u 9:30 i cekali da dodje od tatinog druga sin da bi isli na klizanje ali se on razboleo pa nije dosao. Mi (brat i ja ) smo onda igrali igrice 1,2 sata pa smo otisli kolima sa tatom u "HALU PIONIR" da klizamo. Klizali smo SAT IPO vremena. Posle napornog klizanja smo otisli u restoran "WALTER" pojeli smo po pet cevapa u lepinji. Kada smo dosli kuci igrali smo igrice od 17:00 do 19:00 u 19:00 mi je stigla mama sa Zlatiborna posto je bila na koncertu Dina Merlina. Sada u 22:10 sam zavrsio ovaj post na blogu "stepenicekaznanju.blogspot.com.

29.12.2018

Ovaj dan je bio običan kao svaki drugi, jutro, zrak sunca, noć, mrak, sve je bilo obično. Sestra me je probudila u 6:45. Ahh, išla je na trening reprezentacije Beograda, uveče sam zaspala u 2:00 i spavala otprilike 5 sati. U toku dana otpratila sam tetku sa mamom do busa da bi otišla sa drugaricom u Milano.  Uveče sam se prošetala sa mamom, tatom i sestrom.  I, evo,  sada pišem ovo. Ovaj dan je bio običan ali lep i zanimljiv.

moj dan 29.12.2018

danas mi nije bio specijalan dan tako da ce ovo biti kratko... Danas sam vecinu vremena igrala video-igrice ali sam u isto vreme sama napravila moje omiljeno jelo: američke palačinke. Bile su bolje nego kad sam tek naucila da ih pravim. Došlo je vreme za probu folklora, danas sam stigla ranije, došla sam za desetak minuta. Inače mi treba pola sata da stignem do tamo. Moja drugarica Andjelija me je upozorila da ćemo imati probu dva i po sata. Došlo je do nesporazuma, proba je trajala sat i po. Kad sam se vratila kuci krenula sam da pišem ovaj post. :)

Tačno - netačno

Poveži rečenice sa netačnim ili tačnim https://learningapps.org/display?v=pstvgzkcc18  

Srećna Nova godina

Слика
Moja želja za Novu godinu je da svi budu srećni i da u dobroti i slavlju uđemo u 2019. godinu.

Nova godina 2019.

Слика
ZELIM DA SVI BUDU SRECNI!

Čestitka

Слика
Želim ti ljubav od kamena i jaču Da se nikad ne predaš očaju i plaču Da te svi koje voliš poštuju i cene I nek ti lepe budu i ostale godine U godini ovoj lepoj novoj NEK poklon ovaj bude tvoj Sreću radost zdravlje ti želim  Sve lepe reči za tebe velim. Xv

Nova godina

Слика

Srećna Nova godina!!!

Слика

Nova godina

Слика

NOVA GODINA

Слика
Ja za Novu godinu bih želeo da svi imaju dovoljno para da prežive i da budu srećni.

Srećna nova godina :)

Слика
Srećni praznici svima! Ovu Novogodišnju čestitku sam napravila sama i nadam se da vam se sviđa... Ja se nadam da ce za Novu godinu padati sneg. Lepo se provedite za Novu godinu i Božić!!! :)

NOVOGODIŠNJA ČESTITKA

Слика

Dobre vibracije

Слика
Ova fotografija je napravljena u momentu kada je Dušica častila za svoj rođendan. Neki su odmah napravili šešir od tanjirića u kome je bilo posluženje.  

Ukrštenica

Klikni na sledeći link i pokušaj da rešiš ukrštenicu. https://learningapps.org/display?v=pgwm5bz9n18

Uvod u sastav

Слика
Uvod u sastav: Nakon lepih prolećnih cvetića, letnjeg sunca, jesenjeg lišća i kiše stigla je zima i prvi sveg. Zima kao kakva kraljica očarala je sve.

Nesporazum sa roditeljima

Ovaj moj događaj nije baš nesporazum sa rodieljima, ali sam se toga prvo setio. U mojoj dnevnoj sobi, na jednom stočiću stoje slike, parfemi i razne mamine džidžabidže. Te stvari, obično, ne smemo da diramo. Jednoga dana, hteo sam da se namirišem parfemom iz mamine bočice. Nešto je bilo čudno, ali ipak nisam prestao da se mirišem. Nastavio sam da se mažem četkicom koja je  bila u parfemu. Sasvim slučajno mama je videla šta radim i počela da viče na mene. To je, u stvari, bio providan lak za nokte. Sav sam se ulepio.  Mama se uplašila da ne bih dobio alergiju. Eto, to je za mene bio nesporazum, jer sam mislio da  mama ne dozvoljava da diramo njene stvari da ne bismo potrošili, ali u stvari sam shvatio da te stvari nisu za mene.

Prijava na blog i postavljanje posta

Post (tekst, članak)  je deo bloga. Kad ukucate URL (www.stepenicekaznaju.blogspot.com) bloga potražite svoj nadimak, koji se nalazi na levoj bočnoj strani, i kliknite na njega. U desnom uglu videćete dugmence ''prijavi se'' i kliknite na njega. Posle prijave, tražite tri crtice, takođe na levoj bočnoj strani. Kliknete na crtice i tražite svoj nadimak. Klinete na nadimak i tada vam se otvara okruženje slično inbox-u na gmail-u. Tražite dugmence za novi post i kliknete na njega. Otvoriće vam se radno okruženje slično word-u. Odmah možete da ukucate naslov i počnete da pišete svoj tekst. Ako postavljate sliku, kliknete na ikonicu ''sličica'', odaberete datoteku, pronađete sliku i kliknete na nju, pa na ''dodaj izabrano''. Kad završite post, kliknite na dugmence ''objavi''. Ukoliko želite nešto da izmenite u tekstu, idite na opciju ''izmeni'', a nakon izmene  na dugmence ''ažuriraj